Boek Kiesha Crowther - Little Grandmother

Post Reply
User avatar
johanna
Site Beheer
Posts: 116
Joined: 04 Nov 2015, 13:01
spam_protection: Green
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Boek Kiesha Crowther - Little Grandmother

Post by johanna »

Hallo allemaal,
Als je het boek van Kiesha Crowther "Little Grandmother" nog niet hebt gelezen, dan kan ik je dat zeker aanraden.
Kiesha vertelt waarom het zo belangrijk is om Moeder Aarde te helen en wat wij daar zelf aan kunnen bijdragen.
Het is ook te verkijgen als ebook.
Hier zijn wat stukken uit het boek, die ik belangrijk vond:

-Onder Mount Magazine in Arkansas, Amerika liggen een aantal zeer krachtige Atlantis kristallen. Deze zijn op 10 Oktober 2010 opnieuw geactiveerd. Daardoor werd Moeder Aarde op een diep niveau geactiveerd en bracht het ons als mensheid weer een stukje dichter bij ons spiritueel ontwaken.
Het heeft er ook voor gezorgd, dat het heilige vrouwelijke weer naar onze planeet is teruggekeerd. En het heeft geholpen om het water in die regio te helen.

-Kristallen zijn heel belangrijk en kunnen veel in zich opslaan.
Kiesha werd beschermer van 7 kristallen en kreeg de opdracht om die op speciale plekken weer in Moeder Aarde te stoppen.
Ten tijde van de val van Atlantis zijn de kristallen over de hele wereld gesloten, zodat ze niet misbruikt konden worden.
De kristallen werden door sterwezens aan priesters van Atlantis gegeven.
Elk kristal bevat een andere kosmische energie en heeft een ander doel.
De kristallen zijn voor deze tijd bewaard, als Moeder Aarde naar een hogere dimensie gaat verschuiven. De mensheid krijgt de gelegenheid om samen met Moeder Aarde mee te gaan naar deze hogere dimensie.
Als de kristallen teruggeplaatst worden in Moeder Aarde, dan verspreidt de hogere frequentie zich door de aarde en verbindt de heilige krachtplekken met elkaar.

-Het is een goed idee om een stukje kristal te dragen. Gewoon in je bh of aan een koord om je nek of in je broekzak. Het beste zo dicht mogelijk bij je hart. Door een stukje kristal te dragen verbindt je je met de enorme kosmische energie, die in de meesterkristallen van Moeder Aarde ontwaakt.

-Piramides zijn gebouwd door geavanceerde mensen en sterwezens samen, ongeveer 10.000 voor Christus.
Ze bestaan om een hoge vibrerende frequentie op de planeet Aarde vast te houden. Deze frequentie helpt ons om te evolueren. De piramides hebben een bepaalde geluidsfrequentie die resoneert met bepaalde sterren systemen in de kosmos, wier bewoners betrokken waren bij het bouwen van de piramides.
Vooral wezens van de Pleiaden en Sirius.
De piramides zijn gebouwd d.m.v. geluid en antizwaartekracht.
de piramides stralen een frequentie uit, die deze wezens, die ooit op Moeder Aarde waren en nu weer Moeder Aarde bezoeken, nodig hebben om hier te kunnen zijn.
Belangrijke piramides zijn die van Gizeh (Egypte), de Maya piramides (Mexico) en de piramides voor de kust van Florida (Amerika - Atlantis)
De kennis van de piramides ligt begraven in een enorme bibliotheek die onder de rechterpoot van de Sfinx in Egypte ligt. Deze bibliotheek zal op een dag worden gevonden.

-In Florida (Amerika) is een onderwater basis voor lichtwezens. Er liggen grote schepen van 5-6 km. lang. Er is daar ook een heel groot magnetisch veld. Dat bevat de heilige energie des levens. Dit gebied kennen we als de Bermuda Driehoek.

-Ook Stonehenge (Engeland) is een zeer heilige plek, die wordt gebruikt door sterwezens.
Het is een belangrijke basis voor sterwezens. Dat is ook de reden waarom er daar in de regio zoveel graancirkels worden gevonden.
Onder Stonehenge ligt een gigantisch schip van de sterwezens.

-Bomen zoals de de Segoia's in Redwood Mountain Grove (Amerika) zijn onze oude voorvaderen en ouderlingen die ooit levende wezens op Moeder Aarde waren en naar een hoger bewustzijn zijn opgestegen.
Ze kozen er voor om terug te keren naar Moeder Aarde om een bepaalde hoge frequentie voor ons vast te houden.

-Dolfijnen zijn hoger ontwikkelde wezens uit een ander gedeelte van de kosmos.
Ze komen van een kleine ster die elke 49 jaar om Sirius A heen draait.
Ze helpen ons door het vasthouden van een hoge vibratie. Daardoor kunnen wij evolueren.
Dolfijnen, walvissen en olifanten zijn hier om ons te helpen. Deze speciale wezens zijn hier om de frequentie op onze planeet hoog te houden, zodat we onszelf of Moeder Aarde niet vernietigen.

-Als we als mensheid ons bewustzijn verhogen zullen deze sterwezens op Moeder Aarde blijven.
Maar als we doorgaan om Moeder Aarde en elkaar schade toe te brengen dan zullen ze vertrekken. Ze kunnen niet in een lagere frequentie leven.
Post Reply