Boodschap voor Nederland - 12 Febr. 2012

Post Reply
User avatar
johanna
Site Beheer
Posts: 116
Joined: 04 Nov 2015, 13:01
spam_protection: Green
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Boodschap voor Nederland - 12 Febr. 2012

Post by johanna »

Speciale boodschap van Kiesha Crowther voor Nederland!
Gisteren hebben we onzettend genoten van en met Kiesha Crowther (Little Grandmother) in Zeist.
Ze bleek ook een zeer speciale boodschap voor Nederland in petto te hebben:

Een oud zeer krachtig Atlantisch kristal (van het kaliber dat het wereldbewustzijn kan veranderen) is opnieuw geactiveerd en zal eind deze zomer ceremonieel aan de Aarde terug gegeven worden. Bij het zoeken naar een plek waar deze grootse ceremonie het best plaatst kan vinden zijn de Elders (stamhoofden van verschillende Maya, Hopi en Navajo indianen) bij elkaar gekomen. Als die naar de wereld kijken zien ze geen grenzen van landen en steden, maar schouwen ze wat er zich energetisch afspeelt. Bij het scannen van de Aarde zien ze momenteel voornamelijk zwart aan het oppervlak, met uitzondering van drie gebieden waar het veel lichter is: Zweden, Denemarken en met name Nederland (!). Daarboven blijkt een vortex van gouden energie te circuleren. Hier zijn inmiddels voldoende mensen die vanuit het hart leven. "You should be so proud of yourselves!" zei ze.

Aan het eind van de zomer van 2012 wil ze daarom een hele grote ceremonie in Nederland organiseren waarin we met zoveel mogelijk mensen het enorm karchtige kristal met onze liefdevolle intenties en toekomstvisioenen van een vredevolle en harmonieuze wereld laden, en vervolgens aan de Aarde terug geven. Het wordt een ritueel met de potentie om de shift ten goede te bewerkstellingen. Jolanda Vuyk van Heart4Earth gaat dat weer organiseren en zodra er meer bekend is over de locatie en datum zullen we dat zo spoedig mogelijk melden.

Het is 2012 en we zitten middenin de pole shift. Dat duurt ongeveer 2 jaar. Het is belangrijk om geen doomscenario's voor ogen te houden. Veel mensen worden toch angstig van 2012 en de gedachte van een pole shift. Vervolgens noemde ze op wat er nog staat te gebeuren: een hele lijst tornado's, aarbevingen, tsunami's, regimes die omver worden geworpen, vogels die met miljoenen teglijk uit de lucht vallen, overstromingen, vissen die met honderden miljoenen tegelijk dood boven komen drijven, orkanen, branden en ongekende economische teruggang. "En hoe voel je je nu als je dit hoort?", "Toch wel angstig", was de repliek van de zaal waarop ze verder ging: "Dit is allemaal al gebeurd in 2011! We zitten midden in de pole shift, het gebeurd al, en er is geen reden om in angst of paniek te schieten. Het gebeurd en we leven verder. En mocht het toch jouw tijd zijn om te sterven, dan is het jouw tijd. Waarom zou je je daar druk over maken? Een goed gevoel en prachtig visoen van de toekomst zijn noodzakelijk om een positieve shift te bewerkstellingen."

Een van de vragen uit het publiek was waarom de walvissen en dolfijnen zichzelf soms massaal op het strand gooien. Daar heeft ze onderzoek naar gedaan en kwam met een schokkend antwoord. Als dat gebeurd is, werden er sonars getest van atoomonderzeeërs. Elke keer heeft ze dat bevestigd gekregen. Walvissen en dolfijnen zijn super gevoelige wezens en je moet je voorstellen dat bij het testen van sonar het voor hen zo is dat er een rij van de grootste geluidboxen die er te krijgen zijn, op zijn hardst staan en ze daar zonder gehoorbescherming tegenaan worden geplaatst. Water is een super geleider en de enige manier om van die helse pijn verlost te worden is uit het water te gaan. Ze weten dat dit zo is en toch gaan ze er mee door... Walvissen, dolfijnen en olifanten hebben een veel hogere frequentie als mensen en als wij mensen zo'n dier doden is dat een onvoorstelbaar pijnlijke daad. Ethisch, maar dus ook fysiek op deze manier.

Bij het onderwerp blijvend heeft ze ook iets genoemd over het probleem van de massale sterfte van vogels en vissen. Vogels vielen overal ter wereld met miljoenen dood uit de lucht vorig jaar. Uiterlijk hebben ze geen kenmerken van een botsing, maar intern zitten ze wel vol met fatale kneuzingen. "Ik heb er naar gekeken en ben tot de conclusie gekomen dat het geen natuurlijke oorzaak heeft. Ze hebben een manier gevonden om de energie van de Aarde te gebruiken als wapen en ze testen het eerst op dieren uit voordat ze het op mensen gaan toepassen..." Ik moest gelijk aan HAARP denken. Toen ik haar vroeg naar haar visie op deze kleine groep mensen met veel macht en een voor het grootste deel ongeziene sinistere agenda zei ze: "Liefde veel krachtiger dan haat. We zitten op het randje van voldoende mensen die in liefde leven en goede daden doen. Als dat er nog een paar meer worden flipt de dobber wereldwijd van ego naar liefde en is de frequentie hoog genoeg dat er energetisch geen enkele ruimte meer is voor een duistere agenda. Dat zal simpelweg niet meer kunnen. Bepaalde frequenties gaan niet samen en universele wetten, alom tegenwoordig in de hele cosmos, bewaken die grenzen. Een wereld van vrede in harmonie leven met elkaar en de Aarde wordt dan mogelijk, met vrije energie voor vervoer en verwarming, het terug erven van onze echte geschiedenis en een gezondheidskennis waar de huidige westers medische wetenschap bij verbleekt. We zitten heel dicht tegen dat punt aan!"

Ze heeft het verder gehad over de mensen met een hoog bewustzijn en geavanceerde technologie die in de aarde wonen, de ontdekking die nu wereldwijd worden gedaan over onze geschiedenis (o.a. complete menselijke skeletten van 8 meter), tempels in grotten in Amerkia en Australië die nu geopend worden met oeroude artifacts van over de hele wereld (o.a. Egyptisch en Tibetaans bij elkaar), een kristallen tempel op de bodem van het Titicacameer en nog veel meer, maar het was vooral een bijeenkomst met de focus op liefde, eenvoud en leven vanuit je hart. Dat is feitelijk het enige dat van ons gevraagd wordt, leven vanuit het hart en liefde te zijn. "Zo gemakkelijk is het en je ziel zal je in de jusite richting leiden, altijd."

Maya healer uit Australië Carlos Palada was er ook en heeft een Aarde healing ceremonie met ons uitgevoerd, Devatma begeleide een lichaamsmeditatie en Martine Nijenhuis verzorgde muzikale intermezzo's op viool waarmee de voelbare hoge enerige nog voller beleefd kon worden. Wat een feest. Wat een heerlijke en bijzondere vrouw is Kiesha, wat een prachtige wereld (en dan vooral Nederland natuurlijk :-) en hele bijzondere tijd waarin we leven.

vanhttp://www.earth-matters.nl/26/4377/spi ... rland.html
Post Reply