Nieuw Boek van Little Grandmother Kiesha Crowther!

Post Reply
User avatar
johanna
Site Beheer
Posts: 116
Joined: 04 Nov 2015, 13:01
spam_protection: Green
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Nieuw Boek van Little Grandmother Kiesha Crowther!

Post by johanna »

Hallo allemaal,
Little Grandmother Kiesha Crowther heeft een nieuw boek uitgegeven. Het heet "Earth, Water, Fire, Wind".
Op dit moment is het alleen in het Engels verkijgbaar. Maar ik neem aan, dat het tezijnertijd ook wel in het Nederlands zal worden uitgegeven.
Het Engelse boek kost 25 Euro en je kunt het hier bestellen: http://www.earthmotherpublishing.com/ea ... fire-wind/
Wel op de juiste knop klikken. Die van Europa. Dat is de 2e links, waarbij 25 E staat.

Book-Kiesha-2017.png
Johanna :)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
johanna
Site Beheer
Posts: 116
Joined: 04 Nov 2015, 13:01
spam_protection: Green
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Re: Nieuw Boek van Little Grandmother Kiesha Crowther!

Post by johanna »

Het boek is nu ook te koop in het Nederlands. Je kunt het hier bestellen: http://www.earthmotherpublishing.com/ea ... h-edition/

Johanna :)
User avatar
johanna
Site Beheer
Posts: 116
Joined: 04 Nov 2015, 13:01
spam_protection: Green
Location: Arnhem, the Netherlands
Contact:

Re: Nieuw Boek van Little Grandmother Kiesha Crowther!

Post by johanna »

Hallo allemaal,
Dit is wat Kiesha zegt over haar nieuwe boek:
"Sjamaan, Wisdom Keeper en spiritueel leraar Kiesha Crowther deelt in haar nieuwe, tweede boek – Aarde, Water, Vuur en Wind. Onze verbinding met Moeder Aarde – hoe we onszelf kunnen helen en in harmonie kunnen leven met de natuur. Bovendien heeft ‘Little Grandmother’ een deel van haar taak voltooid: de zeven zeer Heilige en ongelooflijk krachtige Kristallen zijn terug in de Aarde geplaatst. Dat heeft het energieveld van Moeder Aarde mede hersteld. Dat betekent dat de aardse frequentie zo hoog is, dat we alle windrichtingen meehebben de Hemel op Aarde terug te brengen.

‘Wij zijn de sterksten van de sterksten’, schrijft Little Grandmother (zie kader) in haar boek. Gezien de chaos in de wereld, de natuurrampen en terroristische dreiging is het voor veel mensen moeilijk te geloven dat dit zo is. Toch zegt Kiesha ook: “Wij zijn degene waar we op hebben gewacht. Het is nu de tijd jezelf te herinneren wie je werkelijk bent, jezelf te helen en vervolgens de handen uit de mouwen te steken om bij te dragen aan de levenscirkel.”

Hoopgevende boodschap

In haar boek komt Kiesha niet alleen met een zeer hoopgevende boodschap voor de mensheid, maar deelt tevens eeuwenoude, praktische kennis van inheemse volkeren over de hele wereld. Deze volkeren hebben deze kennis over de Mens en Moeder Aarde altijd bewaard, en nu is de tijd rijp deze kennis naar buiten te brengen. Het boek bestaat uit drie delen, in het eerste deel schrijft ze hoe wij onszelf verhouden tot de vier elementen. In het tweede deel schrijft ze over het terugplaatsen van eeuwenoude, Heilige Kristallen in Moeder Aarde en wat dit voor ons betekent, en in het derde deel geeft ze praktische tips om in actie te komen.

Wij en de vier elementen

Aarde, Water, Lucht en Vuur zijn de bouwstenen van de kosmos maar ook van Moeder Aarde. Kiesha: “Deze elementen zijn zo ongelooflijk krachtig! Neem bijvoorbeeld de Wind; je kunt het niet pakken, je kunt het niet zien maar ’t laat rotsen splijten.” Wat maar weinig mensen beseffen, aldus Kiesha, is dat deze vier elementen ook in ons aanwezig zijn. Element Aarde is ons lichaam, element Vuur is onze passie, element Water draagt onze gevoelens, onze emoties en laadt zich met puur licht, en de Wind is onze ademhaling, het zorgt voor het stromen van onze gedachten en draagt onze woorden, die scheppend zijn.

De Grote Cirkel van het Leven

Kiesha heeft les gehad van ‘Elders’, opperhoofden en sjamanen van over de hele wereld. Centrale boodschap van alle inheemse volkeren is: alles heeft een ziel. De mensen, de bomen, de stenen, de dieren. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt deel uit van de Grote Geest. En we zijn allemaal met elkaar verbonden in de Grote Cirkel van het Leven. Gelukkig ontdekt de wetenschap ook steeds meer dat er een allesomvattend Veld is dat mens en materie met elkaar verbindt. Oervolkeren weten dit allang en maken gebruik van het Medicijnwiel om met de vier elementen, verbonden aan de vier windrichtingen te werken.Het Medicijnwiel

Bezien vanuit energie is de mens als het ware een microkosmos van de macrokosmos. Dit besef verandert alles; het maakt van ons medescheppers met de Bron. Kiesha spreekt in haar boek over The Great I AM. We zijn allemaal een druppel in de zee, en de zee weerspiegelt zich in iedere druppel. Stel je dan een cirkel voor en zie jezelf in het centrum van de cirkel. Je bent het centrum van jouw kosmos. Daarom leggen inheemse volkeren al eeuwenlang het Medicijnwiel; een cirkel van stenen, dat de vier windrichtingen en elementen symboliseert en van waaruit je je in het centrum verbindt met Moeder Aarde en Great Spirit (Vader Hemel).

Eén met Moeder Aarde

Het boek van Kiesha kan tot tranen roeren, omdat je voelt hoe de kennis die zij deelt over wie Moeder Aarde is, en wie wij werkelijk zijn, diep vanuit haar ziel komt. Kiesha: “Het is mijn hoop de slapende wijsheid te wekken. De Aarde is geen levenloze rots in de ruimte, net zoals wij mensen niet alleen ons ego en ons lichaam zijn. We zijn bewustzijn, licht, pure energie en in samenwerking met Moeder Aarde en Vader Hemel tot grote wonderen in staat. Ik geloof dat we hier allemaal zijn gekomen met een reden, die op ons wacht in ons hart. Als we onszelf helen en opnieuw leren voelen dan vinden we de kracht onze passie op Aarde neer te zetten.”

Stam van vele Kleuren

Van het Vuur dat in ons brandt, wordt ieder mens blij. Maar veel mensen durven niet vanuit hun passie en hun hart te leven. Vanuit de gedachte ‘samen staan we sterk’ zet Kiesha zich in wereldwijd een Stam van vele Kleuren bijeen te brengen. “Door samen te komen houden we het Vuur in onszelf brandende, en kunnen we positieve verandering creëren.” Belangrijk nieuws in haar boek is dan ook: het energieveld van Moeder Aarde draait op volle kracht, mede dankzij het terugplaatsen van eeuwenoude Heilige Kristallen. Als wij onszelf verbinden met deze hogere frequenties, gaan lichaam, geest en ziel zich steeds meer afstemmen.

Terugplaatsen Heilige Kristallen

Eén van de grootste geschenken van Moeder Aarde zijn volgens Kiesha kristallen. Ze omschrijft ze als ‘levende energie machines’. En deze ‘pure, hoge trillende frequenties’ hebben een diepe impact op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichaam van de mens. Maar dus ook op het energieveld van Moeder Aarde. Na haar inwijding als sjamaan in 2008 kreeg Kiesha de opdracht zeven zeer heilige en ongelooflijk krachtig kristallen terug in de Aarde te plaatsen, op allerlei krachtplaatsen die de Aarde rijk is. Denk aan Egypte, Hawaii, Japan, Peru (Titicaca meer) en zelfs in Nederland, waar Kiesha nu woont.

Tijd om in actie te komen

Nu deze taak is volbracht, in 2016 werd het laatste Kristal teruggeplaatst, kan Moeder Aarde haar ‘kinderen’ goed bijstaan in deze tijd van grote veranderingen. Kiesha: “Hoe meer we onszelf helen, hoe meer we op het energieveld van Moeder Aarde zijn afgestemd. Hoe meer innerlijke rust, vrede en liefde we vinden en herboren in het leven kunnen stappen. Want er is werk aan de winkel! We moeten een actieve rol gaan spelen in het beschermen van de Aarde.”

Hier is het boek te koop: http://www.earthmotherpublishing.com/ea ... h-edition/

Johanna :)
Post Reply